Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


17.10.23
2000 0 Печатать

Після припинення підприємницької діяльності необхідно прозвітувати

Фізичні особи, щодо яких до Єдиного державного реєстру внесено запис про припинення підприємницької діяльності, зобов’язані прозвітувати про суми отриманого доходу за період діяльності.

При цьому, термін подання «ліквідаційної звітності» залежить від того, на якій системі оподаткування був ФОП.

Зокрема, платники єдиного податку мають прозвітувати протягом 40 календарних днів після останнього дня кварталу, в якому проведено зняття з реєстрації.

ФОП на загальній системі оподаткування має прозвітувати протягом 20 календарних днів після останнього дня місяця, в якому проведено його ліквідацію.

Звертаємо увагу, що при наявності ключа електронного цифрового підпису, декларацію можна надати в електронному вигляді через Електронний кабінет на сайті ДПС України. 

По материалам ГУ ДПС у Вінницькій області

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям