Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


04.11.23
1023 0 Печатать

Напрацьовано зміни до Ліцензійних умов провадження освітньої діяльності

Урядом внесено зміни до Ліцензійних умов провадження освітньої діяльності в частині врегулювання процедури переоформлення ліцензії на провадження освітньої діяльності на рівні професійної (професійно-технічної) освіти та приведення їх у відповідність до вимог законодавства України.

Визначено, що підставами для переоформлення ліцензії на провадження освітньої діяльності у сфері професійної (професійно-технічної освіти), серед інших, є: 

  • реорганізація юридичних осіб, що мають ліцензії на провадження освітньої діяльності, шляхом злиття, приєднання або перетворення;
  • зміна форми власності закладу професійної (професійно-технічної) освіти; реорганізація структурного підрозділу (філії) субʼєкта, що провадить освітню діяльність за відповідними професіями у сфері професійної (професійно-технічної) освіти;
  • зміна найменування чи юридичної адреси (без зміни місця провадження освітньої діяльності) закладу та/або відокремленого структурного підрозділу;
  • зміна назви професії (професійної назви роботи) або класу кваліфікаційного угруповання за Національним класифікатором України «Класифікатор професій», за якими здійснюються підготовка здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти та/або професійне (професійно-технічне) навчання.
По материалам Тарас Мельничук, представник КМУ в ВРУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям