Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


12.11.23
620 0 Печатать

У небезпечних районах банки можуть облаштовувати мобільні робочі місця в укриттях

На Донеччині працівники банківських установ часто наражаються на небезпеку під час роботи. Також ризикують і відвідувачі банків.

На цьому наголосили під час засідання Коордштабу з питань ДОТ під головуванням Віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук.

Наразі ПриватБанк розглядає можливість створення мобільних робочих місць прямо у сховищах. Це стане можливим, якщо там буде забезпечений вайфай і всі інші необхідні умови.

Так люди зможуть прямо в укритті отримати ту чи іншу послугу.

«Робочий процес має супроводжувати безпека», – акцентувала Ірина Верещук.

Крім того, Ощадбанк розвиває програму мобільних відділень. Перше таке відділення вже є. Наразі опрацьовується створення плану графіку візитів до районних центрів і виїзду туди для обслуговування клієнтів.

За результатами засідання посадовиця доручила Національному банку України, Міноборони, МВС, ДСНС разом із Донецькою ОВА найближчим часом доповісти про проведену роботу щодо реалізації цієї ініціативи.

«Така ініціатива має запрацювати. Треба звернути увагу на всі нюанси, щоб працівник банку та відвідувач в укритті були у безпеці й комфорті», – наголосила Ірина Верещук.

По материалам Мінреінтеграції

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям