Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


12.12.23
654 0 Печатать

Дія розширює програму єВідновлення

Дія пропонує подавати заяву про допомогу за пошкоджене житло на порталі Дія.
 
У Дії  створюють можливості, щоб усі українці могли скористатися програмою. Подавайте заяву про отримання виплат за пошкоджене житло в зручний вам спосіб:

Онлайн зі смартфона в застосунку або з комп’ютера на порталі Дія.

Офлайн через ЦНАП або нотаріусів. 

Як скористатися послугою на порталі? 

Авторизуйтеся на порталі Дія Послуги — розділ Земля, будівництво, нерухомість ► Натисніть на послугу Компенсація за пошкоджене майно ► Почати ► Заповніть усі необхідні дані ►Перевірте та підпишіть заяву файловим ключем, якщо в заяві є співвласники, то вони також мають підписати заяву КЕПом ► Відправити.

А ще подати заяву про отримання допомоги можна через будь-який ЦНАП на підконтрольній території України. А не лише той, який розташований у громаді, де розміщене пошкоджене житло. 

Для подання заяви через ЦНАП чи нотаріуса право власності на житло має бути зареєстроване в Державному реєстрі речових прав. 

Відбудовуємо разом 
 
Послугу отримання компенсації за знищене та пошкоджене житло єВідновлення розроблено в співпраці Міністерства розвитку громад територій та інфраструктури України й Міністерства цифрової трансформації України за підтримки USAID / UK aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS».

По материалам Дія

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям