Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


11.12.23
6061 8 Печатать

Невгамовна ДПС знов оновила план перевірок на поточний рік

ДПС укотре оновила затверджений план-графік перевірок на 2023 рік. 

Цього разу зміни стосуються розділу І "Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб" та розділу ІІ "Документальні планові перевірки фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів"  (станом на 11.12.2023).

 

По материалам ДПСУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Дуже злий бух
12.12.23 00:42

Вони працюють! А як же "перевірка... через 30 днів (2 міс) "? Чи в грудні більше 40 днів і вони встигнуть по регламенту відпрацювати?

Ответить
  • Вера
12.12.23 10:18

До чого ця циркова вистава грудень майже  закінчився..

Ответить
  • Лариса
12.12.23 10:24

Фінансові установи - кредитні спілки та деякі банки - обома руками ЗА! Шахраї!
Як це треба працювати, щоб на карточці киянина був мінус? Просто, якщо не користувалися місяць карточкою списують послуги за утримання рахунку. Хотіла відкрити рахунок, зателефонувала, спитала тариф на обслуговування, дівчина довго не відповідала,  перепитувала, що мене зразу насторожило та здивувало.потім сказала, що з  пенсіонерів не списують. Поїхали до банку, але нам відмовили, сказали,  що треба було попередньо записуватися, про що мені під час телефонної розмови не сказали. Більше туди ні ногою! Але сусідка розповідала що в неї мінусовій баланс 8 грн, і коли звернулася до банку, правди не сказали, а запевняли, що то вона мабуть 2 рази карточкою провела. А на днях прочитала про цей банк, що випадки не поодинокі. Навіть на закритий рахунок за останній місяць зараховали 12 коп. процентів, а потім виставляють повну суму за ведення рахунку! Кажуть така програма. Як набереться крупна сума, то вже можуть передати на стягнення у суд.

Ответить
  • ZORRO
12.12.23 11:49

літають ракети, шахеди...почалися масові атаки....які перевірки араз можуть бути! вже хоча б навесні, коли більший день буде, меньше електрики треба, і пройде опалювальний сезон. Що зараз можна планувати....?!

Ответить
  • Ірина
12.12.23 12:48

ZORRO,В НИХ ВІЙНИ НЕМАЄ І НЕ БУЛО!!! НАЖАЛЬ!!!

Ответить
  • Надія
12.12.23 12:50

"літають ракети, шахеди...почалися масові атаки.."   А в фінансовій сфері мільярдні прибутки... 

Ответить
  • ZORRO
12.12.23 13:19

ще й кібератаки, Київстар ліг на день, на Монобанк атаки....цього ми не чекали....

Ответить
  • Надія
12.12.23 17:05

Хакери можуть коли захочуть 12/12/23 
 "У результаті двох кібератак повністю ліквідовані конфігураційні файли, які роками забезпечували функціонування розгалуженої податкової системи РФ – знищена уся база даних та її резервні копії (backup). Зв’язок між центральним офісом у Москві та 2300 російськими територіальними управліннями – паралізований, як і між ФНС РФ та Office.ed-it.ru, що була для податкової дата-центром (банком даних). Фактично йдеться про повне знищення інфраструктури одного із основних державних органів терористичної Росії та численних супутніх даних податкової за великий часовий період»

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям