Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


23.12.23
766 1 Печатать

У Дії з’явиться інтерактивна мапа укриттів: Уряд ухвалив постанову

Кабінет Міністрів підтримав постанову від МВС, яка дасть змогу запустити в застосунку Дія інтерактивну мапу укриттів. Так українці зможуть швидко знаходити безпечне місце під час повітряних тривог.

На мапі також можна буде переглянути адресу та фото укриття, а також дізнатися його місткість та вид. Крім того, кожен зможе оцінити стан укриття, залишити скаргу чи пропозицію, а також повідомити, якщо укриття зачинене.

Постанова також зобов’язує органи державної влади та місцевого самоврядування постійно оновлювати інформацію про укриття. А ще контролювати їхній стан та доступність.

Ухвалення постанови дасть змогу налаштувати більш ефективний процес створення та облаштування укриттів. А українці зможуть ще легше дізнаватися актуальну інформацію про укриття. Це дасть змогу швидко знайти зручне та безпечне місце в разі ракетних атак.

По материалам КМУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Надія
23.12.23 13:37

А по цим картам ворог не нанесе удари ?
Так саме як програма helsi.me, що  належить російськомк олігарху, то не буде вона для медиків агресора  "каталогом запчастин"  з усіма характеристиками?  Особливо застереження, чи не будуть полювати за тими  хто має рідкісну групу крові.
Дивимося х/ф США 2023 "Оставь мир позади".

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям