Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


29.02.24
23021 3 Печатать

ДПСУ оновила план-графік перевірок на 2024 рік

В останній день лютого  ДПС оновила план-графік перевірок на 2024 рік. Оновлення стосуються розділу I «Документальні планові перевірки платників податків – юридичних осіб» та розділу II «Документальні планові перевірки фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів».

Також оновлено Розділ ІІІ "Документальні планові перевірки фізичних осіб.

Розділ IV "Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб з питань правильності обчислення, повноти і своєчасності сплати податку на доходи фізичних осіб, військового збору та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування" поки ще залишився без змін (станом на 22.12.2023).

Додаткові матеріали

По материалам ДПСУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Инна
01.03.24 12:18

Тепер вони кожен місяць будуть оновлювати чи раз на квартал? 

Ответить
  • Дуже злий бух
04.03.24 10:55

Инна, взагалі-то згідно перехідних положень мають право змінювати кожного місяця... В грудні на вимогу нібито МВФ внесено чергові зміни (як писали, для виконання структурних маяків).

Ответить
  • гость
01.03.24 15:23

вони працюють

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям