Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


27.03.24
1558 4 Печатать

У Раді порахували кошти, які можна отримати від економічного бронювання

Впровадження системи бронювання, яка буде сприяти “білому” сектору економіки у забезпеченні рівних можливостей для бронювання важливих військовозобов’язаних працівників, за оцінками, може приносити до 200 мільярдів гривень щорічно до державного бюджету, пише Час дій.

Про це повідомив голова парламентського комітету з питань економічного розвитку Дмитро Наталуха на конгресі “Реформа державних фінансів – шлях до відновлення України”.

“Діяльність комітету фокусується на забезпеченні потреб фінансування бюджету через різні інструменти. Першим є пряме фіскальне забезпечення оборонних видатків. І тут ми покладаємося не на масове збільшення податків, а на створення нових механізмів, на пошук нових інструментів, нових шляхів. І в тому числі ми не відкидаємо питання економічного бронювання, яке, за нашими розрахунками, може приносити від 200 млрд грн на рік”, – пояснив він.

Депутат пояснив, що ідея економічного бронювання не стосується особистості конкретних осіб.

“Це стосується забезпечення стабільності для бізнесу, щоб він міг продовжувати свою діяльність і сплачувати податки, які використовуються для фінансування Збройних Сил України. На сьогодні це основне джерело фінансування”, – підкреслив Наталуха.

Автор: Шевченко Тарас

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • SHADOW
27.03.24 07:57

без конкретики это называется "дурень думкою багатіє"

Ответить
  • Serhij
27.03.24 08:25

Колись Тарас Шевченко писав кращі твори

Ответить
  • СержК
27.03.24 08:47

Єдине, що ви отримаєте - зростання "чорного" ринку зарплат без будь-якого наповнення бюджету. Всіх проконтролювати просто не вистачить ресурсів...

Ответить
  • Наталія
27.03.24 08:55

СержК, та ладно, у них в очах вже двісті пятсот мільярдів, а Ви про реальність. Це ж слуги все має бути як в кіно

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям