Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


19.07.24
441 0 Печатать

Уряд розширив перелік об’єктів, яким гарантується пріоритетне електропостачання

Через російський терор та аномальну спеку в Україні фіксується постійний дефіцит генераційних потужностей, тому «Укренерго» змушене вдаватися до вимкнень споживачів. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час виїзного засідання Уряду в Запорізькій області.

«У цих умовах запит суспільства — це справедливість у розподілі наявної електроенергії. Уряд відповідає на цей запит і формує перелік критично важливих об’єктів, яким гарантується пріоритетне електропостачання», — зазначив Прем’єр-міністр.

За результатом комунікації з ОВА Уряд конкретизував цей список.

Окрім об’єктів газо-, тепло-, електро-, водопостачання та водовідведення, лікарень, відключатись від світла не будуть населені пункти, а також об’єкти в 20-кілометровій зоні від кордону з росією, Білоруссю та в 20-ти кілометрах прифронтової зони.

Також буде покращено алгоритм, який забезпечить рівномірну черговість і тривалість вимкнень.

По материалам КМУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям