Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


22.07.24
2270 4 Печатать

Зміни про рух кадрів можна подати до Пенсійного фонду до 1 серпня 2024 року

Пенсійним фондом України реалізовано можливість подання роботодавцями в режимі реального часу відомостей про прийняття працівника на роботу, його переміщення з одного структурного підрозділу до іншого, переведення на іншу постійну посаду, звільнення, поновлення на роботі, тимчасове припинення, або відновлення дії трудового договору через особистий кабінет страхувальника на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду.

Дана норма визначена постановою КМУ від 05.06.2024 р. № 650 «Деякі питання бронювання військовозобов’язаних під час воєнного стану», яка набрала чинності 8 червня 2024 року.

Звертаємо  увагу, що відомості про трудові відносини з працівниками, що мали місце в період з 08.06.2024 року по теперішній час, роботодавці можуть подати до завершення апробації запровадженого на вебпорталі електронних послуг Фонду в кабінеті страхувальника нового сервісу, а саме до 01.08.2024 року. 

Важливо, що після 1 серпня можна буде подати лише відомості про рух кадрів, які відбулись не пізніше, ніж протягом наступного дня після настання відповідної події.

Як це зробити ми розповідали тут.

По материалам ГУ Пенсійного фонду у Вінницькій області

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Тір лім бом
22.07.24 10:35

Як так "можуть подати", не "мають подати"? Можуть подати , а можуть і не подати?

Ответить
  • БухгалтериЯ
22.07.24 14:31

Это же не всем надо подавать?Я ничего не пропустила? Только критическая инфраструктура?

Ответить
  • Оксана
23.07.24 11:50

БухгалтериЯ,

— держоргани, органи місцевого самоврядування;

— підприємства, які є критично важливими для забезпечення потреб ЗСУ, інших військових формувань в особливий період;

— підприємства, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період.

Ответить
  • БухгалтериЯ
23.07.24 11:53

Оксана, спасибо

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям