Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


24.07.24
410 0 Печатать

Оновлення щодо Електронного суду

ДП ІСС "Електронний суд" повідомляє про деякі оновлення щодо Електронного суду.

Реалізовано:

Виконавчі документи:

При подачі до АСВП реалізовано можливість додавати до заяви необхідну кількість додатків.

Додано можливість подавати електронні виконавчі документи до АСВП представникам стягувача. Для цього в довіреність додано опцію «Подача до АСВП».

Зверніть увагу! Якщо на представника вже була видана довіреність, для подачі вказаним представником виконавчого документу до АСВП необхідно анулювати існуючу довіреність та видати нову з вибраною опцією «Подача до АСВП». В результаті, в текст довіреності додається словосполучення «а також пред’являти виконавчі документи, видані у формі електронного документа, на примусове виконання до органів державної виконавчої служби (приватних виконавців).»

При подачі до АСВП заяви, в якості представника, автоматично (як додатки) до заяви додаються електронні довіреності (виписка з ЄДР для керівника юридичної особи).

Додано можливість оновлювати статус поданої заяви для станів «Відправка» та «Помилка відправки».

По материалам Судова Влада України

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям