Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


09.12.12
1393 5 Печатать

"Пульс налоговой" в действии: оперативно решено 98% обращений

   Інтерактивний сервіс «Пульс податкової» українські платники податків здебільшого використовують як консультаційний центр. З часу презентації цього сервісу податкової служби у січні 2012 року від платників надійшло 26 тис. дзвінків, при цьому переважна більшість звернень (23,5 тис.) стосувалася роз’яснень окремих питань адміністрування податкових платежів.
   
   Власне повідомлень про необхідність врегулювання суперечливих питань у відносинах із податковою службою надійшло трохи більше 2,7 тис.
   
   98% таких звернень платників податків були відпрацьовані оперативно та з позитивним результатом, про що фахівці ДПСУ відзвітували кожному заявнику персонально.
   
   Найчастіше громадяни звертаються з приводу організаційних недоліків у роботі сервісних центрів або податкових інспекцій, наприклад, щодо труднощів із отриманням довідок, безпідставної відмови у видачі документів тощо. Такі звернення становлять 45%. Ще 33% платників звернулися на «Пульс податкової», щоб вирішити проблеми із поданням звітності.
   
   Так, наприклад, після дзвінка на „Пульс” у киянина прийняли звітність у паперовому вигляді, а харківському підприємцю видали свідоцтво про реєстрацію платником ПДВ.
   
   Хоча «Пульс податкової» був створений, в першу чергу, як антикорупційний сервіс, лише 3,7% звернень стосувалися цієї проблематики.
   
   Номер телефону „Пульс податкової” (044) 284-00-07. Лінія працює цілодобово.
По материалам Прес-служба ДПС України
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • ***************************
09.12.12 14:22

Кто кроме нас самих -нас самих похвалит?

Ответить
  • Angel
09.12.12 22:30

"98% таких звернень платників податків були відпрацьовані оперативно та з позитивним результатом, про що фахівці ДПСУ відзвітували кожному заявнику персонально" Цитировали абзацы из НКУ и др. !!!!.

Ответить
  • Таня И.
09.12.12 23:28

А у нас (Индустриальная гни, Харьков) даже после обращения в "пульс" все равно отобрали св-во НДС (сентябрь 2012 года), присвоив "9-й стан" задним числом, хотя "пульс" обещал разобраться. Видимо, в момент нашего обращения "пульс" был "нитевидным".

Ответить
  • Ника.
10.12.12 05:26

Пульс у налоговой отсутствует. Еще одна армия бездельников на наши плечи.

Ответить
  • ГБ
10.12.12 23:46

брехня!

Ответить
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям