Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


01.04.13
2076 4 Печатать

Проверяем иностранного контрагента

   Хмільницька ОДПІ інформує платників податків суб”єктів зовнішньо-економічної діяльності, що в журналі "Вісник податкової служби України” №11 за березень 2013 року опублікована стаття "Хто володіє інформацією – володіє світом” заступника начальника відділу обміну податковою інформацією Управління міжнародних зв”язків ДПС України Наталії Герасименко, в якій вказано адреси Інтернет –джерел деяких іноземних країн, які було отримано безпосередньо від зарубіжних податкових органів та рекомендовано ними до використання. За цими адресами можна перевірити реєстраційні дані компаній –нерезидентів :
   
   Зокрема, Веб-сайт Європейської комісії (база даних компаній, які зареєстровані та здійснюють діяльність на території ЄС)
   
   http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/vieshome.do?selected Language=EN - інформація безкоштовна, доступна англійською мовою
   
   Реєстр компаній по всьому світу
   
   http://www.companieshouse.gov.uk - Інформація доступна англійською мовою, інформація про реєстрацію підприємств безкоштовна, детальніша інформація – платна
   http://www.bvdinfo.com/Products/Company-Information - Інформація доступна англійською мовою
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Pyka 3AKOHA
01.04.13 22:57

Спасибо большое за информацию! Пригодится в работе.

Ответить
  • МДС
02.04.13 10:40

По Кипру поисковик https://efiling.drcor.mcit.gov.cy/DrcorPublic/SearchForm.aspx?sc=0&lang=EN

Ответить
  • Iehbr
02.04.13 12:29

Рыбка Рука ЗАКОНА если ты в податковой так кому из наших ты скинул подписку на ваш пиздаватый чёрти что "весник податковцев" обязаловка у них а нвм в тюхивают, ахуенная писюка где и как отдыхают падатковцы. Коррупция чистая этот их журнальчик.

Ответить
  • НДС
03.04.13 04:32

Для lehbr На форумах не ругаются грязными словами (не боитесь,что почернеет рот). Для этого есть личные пространства- домашние помещения.

Ответить
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям