Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


21.08.13
2248 6 Печатать

Электронный проездной документ на поезд является основанием для возмещения расходов на его приобретение

   Мінфін затвердив зміни до Інструкції про службові відрядження в межах України та за кордон.
   
   Зокрема, внесені зміни передбачають, що у разі використання електронного проїзного/перевізного документа на поїзд підставою для відшкодування витрат на його придбання є роздрукований на паперовому носії посадочний документ (у разі перевезення багажу - роздрукований на паперовому носії перевізний документ; у разі окремого замовлення послуги (зокрема, послуги з користування комплектом постільних речей, резервування місць) - роздрукований на паперовому носії документ на послуги).
   
   У разі повернення електронного проїзного/перевізного документа на поїзд до звіту додається роздрукований на паперовому носії документ на повернення.
   
   Інформацію про наявність та статус електронного проїзного документа можна перевірити на офіційному веб-сайті Державної адміністрації залізничного транспорту України.
   
   Нагадаємо, що з 23 липня електронні посадочні документи, які діють на швидкісні поїзди Інтерсіті+ та поїзд № 37/38 Київ – Донецьк, набули статусу розрахункового документа (фіскального чека). За словами заступника генерального директора «Укрзалізниці» Павло Чекалова, до кінця 2013 року електронні квитки будуть впроваджені на всі поїзди внутрішнього сполучення.
   
   Наказ Мінфіну від 19.07.2013 р. №667 "Про затвердження Змін до Інструкції про службові відрядження в межах України та за кордон" зареєстрований в Міністерстві юстиції 09.08.2013 р. за N 1367/2389 і набере чинності з дня його офіційного опублікування.
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • ЛЬВІВЯНКА
22.08.13 08:50

ТОБТО ВИПИСКИ БАНКУ ПРО ОПЛАТУ НЕ ТРЕБА ДОДАВАТИ? А НА АВІАКВИТКИ?

Ответить
  • Аноним
22.08.13 10:45

Нет, получается без бумажки ты.... не возместишь затраты ни предприятию, ни человеку

Ответить
  • Elena
22.08.13 11:16

Обов"язково треба і на авіаквитки і на залізничні перевезення

Ответить
  • Вика
22.08.13 14:15

А если сотрудник сам платил за ж/д билет из личных средств, нужна ли от него квитанция об оплате(или выписка с его счета)?

Ответить
  • Влад
23.08.13 10:22

а то... расчетный макумент

Ответить
  • Inspector
23.08.13 22:48

народЪ, (с модемами) - бросьте заниматься ерундой! Есть модемный РРО - никаких отчетов в налоговую подавать НЕ НАДО, ни "бумажных", ни електронных. А насчёт того, что в налоговых "не видят " отчётов - дык пусть разуют свои глаза.

Ответить
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям