Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


18.11.13
1265 6 Печатать

Когда свидетельство плательщика единого налога потеряно

   Свідоцтво платника єдиного податку видається суб’єкту господарювання, який подав до територіального органу Міндоходів заяву щодо обрання або переходу на спрощену систему оподаткування.
   
   Бланк свідоцтва є документом суворого обліку. Облік бланків свідоцтв платників єдиного податку здійснюється контролюючими органами.
   
   Свідоцтво платника єдиного податку видається безстроково виключно суб’єкту господарювання або уповноваженій ним особі та не може передаватися для провадження господарської діяльності іншим особам.
   
   Згідно із п.299.7 ст.299 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) у разі втрати або зіпсуття свідоцтва такому платнику видають дублікат свідоцтва єдиного податку.
   
   Зазначений документ надає контролюючий орган безоплатно протягом 10 календарних днів з дня подання суб’єктом господарювання заяви (п.299.5 ст.299 ПКУ).
По материалам Інформаційно – комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Тернопільській області
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • НЕ КОМЕНТУЄМО
19.11.13 06:28

НЕ КОМЕНТУЄМО ТЕРНОПІЛЬ мінздоху

Ответить
  • Радуга
19.11.13 06:46

Прописная истина

Ответить
  • інна
19.11.13 08:31

а чому ще вимагають заяву до міліції про втрату і оголошення в газету?

Ответить
  • колишній
21.11.13 06:15

Інні: тому, що це "бланк суворої звітності" з серією та номером! А з першого січня замість свідоцтва буде виписка з реєстру і це "роз'яснення" буде всім до фєні...

Ответить
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям