Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


02.02.14
1207 3 Печатать

Как Минсоцполитики планирует стимулировать работодателей к созданию новых рабочих мест

   На офіційному сайті Мінсоцполітики оприлюднено проект наказу „Про затвердження Порядку стимулювання діяльності роботодавців, спрямованої на створення нових робочих місць та працевлаштування безробітних”
   
   Стимулювання діяльності роботодавців, спрямованої на створення нових робочих місць та працевлаштування безробітних, передбачається здійснювати шляхом здешевлення надання роботодавцю банківського кредиту шляхом внесення забезпечення за банківським кредитом, яке надається за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття у вигляді закладу цінних паперів.
   
   Роботодавці, які отримають право на таке стимулювання, обиратимуться комісією, утвореною при Державному центрі зайнятості за участю представників Міністерства соціальної політики України та членів правління Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
   
   За результатам розгляду поданих роботодавцями документів комісія готує протокол для затвердження директором Державного центру зайнятості про затвердження (або відмову у затвердженні) заявки роботодавця.
   
   У разі позитивного рішення Державний центр зайнятості укладатиме договори:
   
   • з роботодавцем про створення робочих місць та працевлаштування безробітних;
   • з відділенням банківської установи, в якій роботодавцем отримано кредит на створення нових робочих місць, про забезпечення кредиту.
   
   Забезпеченням кредиту у розумінні зазначених порядків є заклад цінних паперів, придбаних за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
   
   Також, пропонується закріпити відповідальність роботодавця за невиконання умов договору про створення робочих місць та працевлаштування безробітних та норм порядку.
   
   У разі прийняття наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування.
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • ***
03.02.14 12:43

Очередная Королеская афера

Ответить
  • Джаконда
03.02.14 15:45

Афера , уже есть пенсионная реформа мі посмотрели что она дала , спасибо реформатору Тигипко1!1

Ответить
  • ППЦ
04.02.14 12:22

шо за обязаловка???

Ответить
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям