Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


19.11.20
5807 3 Печатать

Як сформувати новий КЕП від ІДД ДПС на токен: покрокова інструкція

У зв’язку з актуальністю питання щодо переходу з незахищеного носія ключової інформації на захищений носій ключової інформації у програмному забезпеченні «ІІТ Користувач ЦСК-1» (під час генерації особистих ключів), кваліфікованим надавачем електронних довірчих послуг Інформаційно-довідковим департаментом ДПС доповнено "Настанову користувача" пунктом 7 «Перехід на ЗНКІ за електронним запитом».

По материалам ІДД ДПС

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Наталья
19.11.20 10:02

Можно сформувати новий КЕП на звичайну флешку?

Ответить
  • Володимир
19.11.20 10:43

Наталья,
...Запитання третє: чи обов’язково використовувати токен для зберігання КЕП?Як роз’яснює податкова, порядок зберігання КЕП залежить від виду діяльності суб’єкта господарювання. Так, зберігати КЕП натокенах зобов’язані (ч. 2 ст. 17 Закону № 2155):
- представники органів державної влади;- представники органів місцевого самоврядування;- працівники державних установ, підприємств, організацій;- нотаріуси;- держреєстратори та суб’єкти, які виконують їхні обов’язки.Тобто всі інші суб’єкти господарювання можуть зберігати КЕП на простих засобах КЕП (жорстких дисках, флешках) або жвикористовувати токени за своїм бажанням.

Ответить
  • Тетяна
19.11.20 10:35

Я думаю, що флешка це незахищений носій (НКІ) і треба кепувати токен (ЗНКІ)

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям