Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


21.01.21
1387 0 Печатать

Рідини для електронних сигарет: за якими кодами сплачуємо плату за ліцензії?

Центральне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків повідомляє, що наказом Мінфіну від 14.01.2011 р. № 11 «Про бюджетну класифікацію» (із змінами та доповненнями від 30.12.2020 № 827) затверджено наступну Класифікацію доходів бюджету щодо плати за ліцензії на право виробництва, роздрібної та/або оптової торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах:

22010500 – плата за ліцензії на виробництво спирту етилового, коньячного і плодового та зернового дистиляту, дистиляту виноградного спиртового, біоетанолу, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та рідин, що використовуються в електронних сигаретах;

22011000 – плата за ліцензії на право оптової торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах;

22011100 – плата за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах.

Нагадаємо, що з 1 січня 2021 року діють нові рахунки для сплати податків та зборів.

Оновлені рахунки за посиланням.

По материалам Офіс ВПП ДПС

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям