Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


31.03.21
3282 0 Печатать

Коригування графи 2.2 розділу Б РК до ПН, якщо в подальшому відбувається коригування рядка ПН, який вже коригувався?

Яким чином заповнюється графа 2.2 «№ з/п групи коригування» розділу Б розрахунку коригування до податкової накладної, якщо в подальшому відбувається коригування рядка податкової накладної, який вже коригувався?

В усіх рядках розрахунку коригування, пов’язаних з коригуванням одного рядка податкової накладної (рядок, в якому зі знаком «–» зазначено відповідні показники податкової накладної, що коригується, та за наявності нового(их) рядку(ків) з виправленими показниками, що його замінює(ють)), у графі 2.1 зазначається однаковий код причини коригування. Одночасно усім таким рядкам присвоюється один номер групи коригування, який зазначається у графі 2.2 розділу Б розрахунку коригування «№ з/п групи коригування».

Кількість груп коригування у розрахунку коригування обмежується лише кількістю рядків у розділі Б розрахунку коригування, призначених для заповнення відповідних показників (загальна кількість рядків у розділі Б розрахунку коригування не може перевищувати 99999).

При цьому якщо в подальшому відбувається коригування рядка податкової накладної, який вже коригувався, то графі 2.2 розділу Б розрахунку коригування «№ з/п групи коригування» присвоюється послідовний порядковий номер групи коригування, незалежно від того, який номер групи коригування був в попередньому розрахунку коригування.

По материалам Категорія 101.15 «ЗІР»
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям