Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


03.05.21
1573 0 Печатать

Депутати підтримують заборону реклами електронних сигарет

Прийнято за основу проект Закону "Про внесення змін до статті 22 Закону України "Про рекламу" щодо реклами електронних сигарет і рідин, що використовуються в електронних сигаретах".

Законопроектом пропонується внести зміни до статті 22 Закону «Про рекламу», якою регулюється реклама алкогольних напоїв та тютюнових виробів, знаків для товарів і послуг, інших об'єктів права інтелектуальної власності, під якими випускаються алкогольні напої та тютюнові вироби, поширивши її дію на електронні сигарети і рідини, що використовуються в електронних сигаретах.

Комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики, визначений головним з опрацювання законопроекту, пропонує під час доопрацювання законопроекту до другого читання поширити дію статті 22 Закону «Про рекламу» також на тютюновмісні вироби для електричного нагрівання (ТВЕН) за допомогою підігрівача з електронним управлінням та пристрої для споживання тютюнових виробів без їх згоряння.

Проект Закону зареєстровано за № 4212.

По материалам ВРУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям