Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


30.04.21
1945 0 Печатать

Часті помилки у звітності з рентної плати за користування радіочастотним ресурсом

Податківці звертають увагу на часті помилки, яких припускаються платники податків у звітності з рентної плати за користування радіочастотним ресурсом.

За результатами аналізу податкової звітності з рентної плати за березень 2021 року, проведеного Державною податковою службою України, встановлено непоодинокі помилки заповнення декларації з рентної плати за користування радіочастотним ресурсом, зокрема додатків до податкової декларації.

Так, у колонці 7 додатка 4 до декларації зазначаються невірні ставки рентної плати.

Чинні ставки рентної плати передбачені ст. 254 ПКУ.

У колонці 2 додатка 4 до декларації зазначаються інші коди виду радіозв’язку, ніж передбачено додатком 15 наказу Мінфіну від 17.08.2015 р. № 719 «Про затвердження форми Податкової декларації з Рентної плати».

Також у колонці 4.3 - 4.4 додатка 4 до Декларації зазначаються строки дозвільних документів, термін дії яких вже закінчився.

Отже, просимо платників податків бути уважними під час заповнення податкової звітності та дотримуватись порядку заповнення реквізитів у декларації з рентної плати за користування радіочастотним ресурсом, аби не наражати себе на штрафні санкції.

По материалам Південне міжрегіональне управління ДПС по роботі з ВПП

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям