Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


08.06.21
3667 0 Печатать

Типові помилки при заповненні податкової звітності з рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України

При заповненні звітності з рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України (далі – рентна плата), зокрема додатків до податкової звітності, платники податків припускаються таких помилок:

- у колонці 7 додатка 4 до Декларації зазначаються невірні ставки рентної плати. Чинні ставки рентної плати передбачені статтею 254 ПКУ;

- у колонці 2 додатка 4 до Декларації зазначаються інші коди виду радіозв’язку, ніж передбачено додатком 15 наказу Мінфіну від 17.08.2015 р. № 719 «Про затвердження форми Податкової декларації з рентної плати»; 

- у колонці 4.3 – 4.4 додатка 4 до Декларації зазначаються строки дозвільних документів, термін дії яких вже закінчився. 

Для уникнення нарахування штрафних санкцій, просимо бути уважними під час заповнення податкової звітності та дотримуватися порядку заповнення реквізитів у декларації з рентної плати за користування радіочастотним ресурсом. 

По материалам ГУ ДПС у м. Києві

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям