Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


19.06.21
2081 0 Печатать

Щодо призначення субсидії власникам депозитів

На адресу Федерації профспілок України надійшла відповідь від Міністерства соціальної політики України на звернення від 17.05 2021 року  стосовно внесення змін до умов призначення житлових субсидій громадянам при наявності в них коштів на депозитному банківському рахунку. 

У листі-відповіді повідомляється, що Міністерство соціальної політики розглянуло звернення Федерації профспілок України щодо внесення змін до умов призначення житлових субсидій громадянам при наявності в них коштів на депозитному банківському рахунку.   

Далі в листі повідомляється, що до постанов КМУ були внесені зміни до Положення про порядок призначення житлових субсидій, якими уточнено вимоги щодо матеріального та майнового стану осіб під час призначення житлових субсидій. Відповідно  до змін, житлова субсидія не призначається, якщо будь-хто зі складу домогосподарства, або член сім’ї особи домогосподарства, на 1 число місяця, з якого призначається субсидія, має на депозитному банківському рахунку кошти в сумі, що перевищує 100,0 тис. гривень.

При цьому Положення  передбачає, що під час призначення житлової субсидії до середньомісячного сукупного доходу не враховуються доходи від розміщення депозитів.

По материалам Федерація професійних спілок України

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям