Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


18.09.21
2269 0 Печатать

Як оподатковуються доходи від спадщини чи подарунки фізичним особам, що мають податкову адресу на тимчасово окупованій території?

Доходи фізичної особи – громадянина України, яка має податкову адресу на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, отримані у вигляді вартості успадкованого (подарованого) майна (кошти, майно, майнові чи немайнові права), оподатковуються податком на доходи фізичних осіб (далі – ПДФО) та військовим збором за загальними правилами оподаткування.

Детальніше про правила та умови податкового адміністрування для осіб на тимчасово окупованих територіях, особливості процедури списання податкового боргу, адміністрування акцизного податку, оподаткування доходів фізичних осіб у вигляді спадщини та подарунків – в Інформаційному листі ДПС № 23 за посиланням.

По материалам ГУ ДПС у Рівненській області

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям