Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


03.11.21
7742 5 Печатать

Обшуки в Державній податковій службі України: що сталося

Сьогодні, 3 листопада 2021 року, в Державній податковій службі України проводяться слідчі процесуальні дії. За інформацією, наданою правоохоронними органами, підставою для таких дій стала кримінальна справа щодо порушень вимог податкового законодавства низкою підприємств Полтавської області.

Важливо, що Державною податковою службою України ще у грудні 2020 року та у січні 2021 року проводилась власна перевірка ГУ ДПС у Полтавській області з питань відпрацювання ризикових субʼєктів господарської діяльності, в тому числі і по підприємствах, що є фігурантами в матеріалах згаданої кримінальної справи.

За результатами перевірки було виявлено ряд порушень службової дисципліни представниками ГУ ДПС у Полтавській області, у звʼязку з чим до службових осіб були застосовані заходи дисциплінарного впливу.

Стосовно обставин, які були виявлені під час вказаної перевірки, що ймовірно містили ознаки кримінальних правопорушень, інформація була передана Державною податковою службою України до правоохоронних органів (Державного бюро розслідувань).

По материалам ДПСУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Володимир
03.11.21 13:30

Хтось вже лежить на столі у сторатій ковдрі

Ответить
  • Олена
04.11.21 09:34

Володимир,

Ответить
  • Елена
03.11.21 13:44

ЩаЗЗЗ престанет работать сервер по техническим причинам

Ответить
  • герик
03.11.21 14:44

Дно, а не государство. При всех "правителях" были обыски в главных ГНИ Украины и никого не посадили, а самое главное никого не научило, как надо честно работать, только дай денег- налогоплательщик , а мы их стырим по схеме. Посадите кого - нибудь на срок и тогда будет результат. 

Ответить
  • Злой бух
03.11.21 19:35

 Сегодня читала бегущую строку - на сервере будут тех.работы.

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям