Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


12.11.21
5960 1 Печатать

В Україні триває процес фіскалізації, яка є одним із елементів детінізації економіки нашої держави, - Данило Гетманцев

Голова Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики повідомляє, що з початку року на +95 тис (+27%)  зросла кількість зареєстрованих РРО та ПРРО.

В свою чергу, за цей період на 66% зросла кількість РРО/ПРРО, зареєстрованих фізичними особами-підприємцями, які є платниками єдиного податку.

Хорошу динаміку зростання реєстрації РРО/ПРРО (+150%) продемонстрували ризикові групи ФОП, платники ЄП. Загальна кількість РРО/ПРРО в Україні становить 446 тис.

Дякую платникам податків за високий рівень суспільної свідомості та розуміння того, що РРО – це просто та доступно. Хочу вкотре нагадати, що фіскалізація - це не про податки, це, в першу чергу, про прозорість діяльності і цивілізовані правила ведення бізнесу.

По материалам Голова Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Юра
12.11.21 08:47

Буду РЖАТЬ, когда слуги для поднятия рейтинга перенесут срок с 01.01.2021 на 01.07.2022 или до окнончания эпидемии + 30 дней.

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям