Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


06.02.22
1808 0 Печатать

Податкова амністія: пільгова ставка діє до 1 березня

В.о. заступника начальника Головного управління ДПС у Харківській області Євген Огієнко надав коментар стосовно податкової амністії для громадян.

Зокрема, фахівець роз’яснив, що 1 березня 2022 року завершується період одноразового (спеціального) добровільного декларування іноземних активів за пільговою ставкою 7%. У подальшому до завершення кампанії, тобто з 01.03.22 до 01.09.22, валютні цінності, розміщені на рахунках в іноземних банках, можна буде легалізувати, сплативши 9% від суми активу.   

Євген Огієнко також нагадав, що громадяни України, які мають активи, що не були оподатковані станом на 01.01.2021 належним чином, можуть добровільно пройти одноразове (спеціальне) декларування, сплатити одноразовий збір та легалізувати такі активи. Податкова амністія розповсюджується, зокрема, на такі активи, як: грошові кошти, валютні цінності, цінні папери, рухоме та нерухоме майна в Україні та закордоном.

Декларація подається до Державної податкової служби України безпосередньо платниками через Електронний кабінет.

По материалам ГУ ДПС у Харківській області

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям