Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


01.03.22
1795 0 Печатать

Мінфін продовжує стабільно забезпечувати здійснення бюджетних розрахунків

В умовах військового стану Мінфін здійснює забезпечення потреб держави, її захисту, соціальної підтримки населення, макроекономічної та фінансової стабільності України.

Незважаючи на складні умови через військову агресію зі сторони РФ, бюджетна система України функціонує у повному обсязі. Мінфін, Казначейство та НБУ  спільно забезпечують здійснення всіх необхідних платежів.

На єдиному казначейському рахунку кошти у розмірі 33 млрд грн. Це дає можливість здійснювати всі необхідні виплати.

Першочергово фінансуються видатки на безпеку і оборону, а також захищені видатки: пенсії, соціальні виплати, зарплати бюджетників, обслуговування державного боргу.

Команда Мінфіну цілодобово веде перемовини з нашими міжнародними партнерами щодо залучення фінансової допомоги. МВФ, Світовий банк, ЄБРР, США, Канада, Великобританія, Німеччина, Японія, Італія, Франція, ЄС, міжнародні інвестфонди, платіжні системи, банки. Всі підтримують Україну у вкрай складних для нас умовах.

Слава Україні!

По материалам Мінфін

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям