Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


27.07.22
1320 1 Печатать

Оформлення розрахункових документів при отриманні оплати кур'єром

Податківці повідомляють, що у разі продажу товарів з розрахунком у місці доставки з використанням готівкових коштів чи платіжних карток, кур’єр продавця зобов’язаний оформити і видати покупцю фіскальний чек на повну суму розрахункової операції.

Фіскальний чек може бути надано, шляхом відтворювання на дисплеї РРО чи дисплеї пристрою, на якому встановлений програмний РРО QR-коду, який дозволяє особі здійснювати його зчитування та ідентифікацію із розрахунковим документом за структурою даних, що в ньому міститься, чи надсиланням електронного розрахункового документа на наданий такою особою абонентський номер або адресу електронної пошти.

Нагадаємо, суб’єкти господарювання, які здійснюють реалізацію товарів та послуг за готівковий розрахунок, зобов’язані застосовувати РРО чи програмні РРО, а в окремих випадках КОРО та розрахункові книжки.

По материалам ГУ ДПС в Івано-Франківській області

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Галина
27.07.22 12:52

Відповіді немає???

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям