Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


02.08.22
1249 0 Печатать

Pеєстрація АН/РК в ЄРАН, якщо після її складання до дати реєстрації змінився статус особи-отримувача

Який порядок реєстрації акцизної накладної/розрахунку коригування в ЄРАН, якщо після її складання до дати реєстрації змінився статус особи-отримувача (анульовано реєстрацію платника акцизного податку, зареєстровано повторно, неплатника зареєстровано платником тощо)?

У разі, якщо після складання акцизної накладної/розрахунку коригування до дати її реєстрації в ЄРАН змінився статус особи-отримувача (анульовано реєстрацію платника акцизного податку, зареєстровано повторно, неплатника зареєстровано платником тощо), в акцизній накладній зазначається код операції для складання в одному примірнику – «7» та напрям використання – «0» або один з напрямів використання залежно від операції з реалізації пального (напрям використання спирту етилового або «0», або «1»), вказуються реквізити акцизного складу та/або акцизного складу пересувного, з якого фізично відвантажене (відпущене) пальне, а реквізити акцизного складу/акцизного складу пересувного, на який фізично відвантажене (отримане) пальне, у відповідних рядках документа не зазначаються.

У рядку «Найменування, прізвище, ім’я, по батькові - для фізичної особи підприємця» та у графі «Податковий номер або серія (за наявності) та номер паспорта» такої акцизної накладної зазначається інформація про особу-отримувача пального/спирту етилового.

По материалам Категорія 114.11.03 "ЗІР"

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям