Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


19.06.23
2101 1 Печатать

Уряд затвердив порядок перевірок суб'єктів первинного фінмоніторингу

Урядом затверджено Порядок здійснення нагляду у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення за діяльністю суб’єктів первинного фінансового моніторингу, державне регулювання та нагляд за діяльністю яких здійснюють Міністерство фінансів, Міністерство юстиції, Міністерство цифрової трансформації.

У Порядку передбачено:

  • процедури щодо організації, підготовки та проведення планових/позапланових, у тому числі безвиїзних перевірок, а також
  • оформлення результатів перевірок,
  • визначено права та обовʼязки посадових осіб субʼєкта державного фінансового моніторингу, які проводять перевірку, права та обовʼязки посадових осіб СПФМ під час проведення перевірки.

На день підготовки матеріалу текст постанови не оприлюднено. Із появою Порядку розповімо про документ детальніше.

По материалам Тарас Мельничук, представник КМУ в ВРУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Буржуй
19.06.23 12:13

так а где порядок то?

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям