Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


21.08.23
1223 0 Печатать

Допомога по частковому безробіттю. Строки прийняття рішення

Ви роботодавець і подали документи для оформлення допомоги по частковому безробіттю до центру зайнятості. Коли чекати рішення?

Рішення про надання або відмову в наданні допомоги по частковому безробіттю приймається регіональним центром зайнятості протягом п'яти робочих днів з дня подання роботодавцем або фізичною особою - підприємцем, яка є застрахованою особою, всіх встановлених документів. Після прийняття рішення центр зайнятості надсилає вам на електронну адресу лист, у якому повідомляє про призначення допомоги або ж аргументує відмову.

У разі виявлення помилок або неточностей роботодавець має право протягом 5-ти робочих днів надати доопрацьований пакет документів.

Допомогу можна оформити протягом 90 днів з моменту скорочення діяльності.

Нагадуємо, отримати допомогу з часткового безробіття можуть застраховані особи (працівники та ФОП) у разі втрати ними частини заробітної плати через зупиненням (скороченням) виробництва продукції (виконання робіт, надання послуг) з причин економічного, технологічного характеру, виникнення надзвичайної ситуації, введення надзвичайного або воєнного стану, встановлення карантину. Виплата допомоги по частковому безробіттю не здійснюється за період отримання працівником оплати простою, перебування у відпустці без збереження заробітної плати, призупинення трудових відносин.

Докладніше за посиланням.

По материалам Київський обласний центр зайнятості

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям