Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


06.09.23
988 1 Печатать

Уряд унормовує припинення діяльності Фонду соцстраху

Уряд схвалив проект Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо загальнообов’язкового державного соціального страхування».

Законопроектом пропонується внести зміни до ряду законодавчих актів України з метою приведення їх у відповідність до Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про загальнообовʼязкове державне соціальне страхування» від 21.09.2022 N 2620-IX та Закону України «Про загальнообовʼязкове державне пенсійне страхування», якими передбачено припинення з 01.01.2023 діяльності Фонду соціального страхування України та управлінь виконавчої дирекції Фонду  та виконання функцій у сфері загальнообовʼязкового державного соціального страхування у звʼязку з тимчасовою втратою працездатності та загальнообовʼязкового державного соціального страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності, Пенсійним фондом України та його територіальними органами.

Крім того, пропонується внести зміни до ЗУ «Про природно-заповідний фонд України», якими виключити норми з посиланням на раніше діюче законодавство та визначити, що посадові особи служби державної охорони природно-заповідного фонду підлягають загальнообовʼязковому державному соціальному страхуванню відповідно до законодавства про загальнообовʼязкове державне соціальне страхування тощо.

По материалам Тарас Мельничук, представник КМУ в ВРУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Ірина
06.09.23 16:58

задним числом?

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям