Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


25.09.23
1442 0 Печатать

Міндовкілля змінив форми звітності з обліку запасів корисних копалин

Міндовкілля наказом від 10.07.2023 р. № 481 внесло зміни до наказу Міністерства екології та природних ресурсів від 14.03.2016  р. № 97 "Про затвердження форм звітності щодо обліку запасів корисних копалин та інструкцій з їх заповнення". Відповідно до змін, викладено у новій редакціі наступні форми звітності:

► № 7-ГР (підземні води) (річна) "Звітний баланс використання підземних вод за 20__ рік" (нова назва форми звітності № 7-ГР - "Звітний баланс видобутку та використання підземних вод за 20__ рік") та Інструкцію з її заповнення;

► № 5-ГР (тверді горючі, металічні та неметалічні корисні копалини) (річна) "Звітний баланс запасів корисних копалин за 20__ рік" та Інструкцію з її заповнення.

Наказ № 481 набирає чинності з 1 березня 2024 року.

Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям