Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


26.12.23
6539 0 Печатать

Інтерактивна книга “СПРАВЖНІЙ БУХОБЛІК +Альбом бухгалтерських проводок” на 2024 рік

Перша інтерактивна книга з бухобліку здатна зміцнити та підтримати вашу бухгалтерську самооцінку та впевненість у власних професійних силах у 2024 році.

Вона являє собою незмінну базу, на якій засновано всі принципи та процеси бухобліку. Тому немає значення, ви - новачок в бухгалтерських справах чи досвідчена "акула" бухобліку - потреба в цій книзі буде обов'язково.

Новачкам в професії вона зрозуміло розкладає "по поличках" механізми бухгалтерських процесів, зорієнтує в пріоритетах та порядку виконання завдань.

Профі теж мають регулярно звертатися до неї, щоб звірити знання або нагадати про певні тонкощі бухгалтерських операцій.

Унікальна властивість цієї книги не обмежується лише її всеосяжним охопленням розділів бухобліку. Вона інтерактивна. А це значить, що її можна не лише читати. в й натискати на спеціальні позначки,  які перенесуть вас на супутні матеріали за темою, дозволять пройти тести на перевірку засвоєної інформації.

Ми подбали також про ваші час та зручність під час роботи з книгою, тому передбачили функціональний інтерактивний зміст. Це значить, що задля того, аби опинитися на потрібній сторінці, вам варто лише натиснути на відповідний розділ у змісті книги.

Та вагомий бонус усім власникам цієї книги - вбудований Альбом бухгалтерских проводок.

Якщо ви намагаєтесь зробити перші кроки у професії бухгалтер або цікавитесь бухгалтерією — велика кількість практичних прикладів книги допоможе вам здійснити професіональний прорив. 12 глав книги — це перші 12 кроків у захоплюючий світ професії бухгалтер! 

Без перебільшення, це книга, про придбання якої не пошкодує жоден бухгалтер!

Зробіть собі найкращий подарунок до Нового 2024 року!

 

Рубрика:
Теги:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям