Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


15.02.24
836 0 Печатать

Як подати декларації відповідності МТБ в електронному вигляді?

Держпраці спільно з Міністерством економіки України запровадили можливість подачі декларацій відповідності матеріально-технічної бази (МТБ) вимогам законодавства з питань охорони праці в електронному вигляді через Портал електронних сервісів Мінекономіки.

На сьогодні електронна послуга з реєстрації декларацій доступна в усіх без виключення територіальних органах Держпраці.

Центрально-Західне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці закликає суб’єктів господарювання подавати декларації відповідності через Портал електронних сервісів Мінекономіки (my.gov.ua) та замовляти послуги через персональний кабінет за посиланням  https://bit.ly/3hmD7EN

Така опція не вимагає використання чи встановлення будь-якого додаткового програмного забезпечення та значно спрощує процес подання відповідних документів.

Перейти на Портал також можна скориставшись інтерактивною кнопкою «Подати декларацію відповідності МТБ в електронному вигляді» на головній сторінці офіційного сайту Центрально-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці.

Держпраці спільно з Мінекономіки й надалі працюють над спрощенням та удосконаленням надання адміністративних та інших послуг, а також поетапною цифровізацією.

По материалам Центрально-Західне міжрегіональне управління Держпраці

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям