Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


27.03.24
1528 0 Печатать

Повний розрахунок – у день звільнення

Роботодавець зобов’язаний у день звільнення видати працівникові письмове повідомлення про нараховані та виплачені йому при звільненні суми з зазначенням окремо кожного виду виплати (основна та додаткова заробітна плата, заохочувальні та компенсаційні виплати, інші виплати, на які працівник має право згідно з умовами трудового договору й відповідно до законодавства) та провести з ним розрахунок.

Якщо працівник у день звільнення не працював, то зазначені суми мають бути виплачені йому не пізніше наступного дня після пред’явлення звільненим працівником вимоги про розрахунок. Про це під час інформаційного семінару в одній із селищних рад Пологівського району нагадали посадовці управління інспекційної діяльності у Запорізькій області.

По материалам Управління інспекційної діяльності у Запорізькій області Південно-Східного міжрегіонального управління Держпраціі

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям