Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


29.03.24
757 2 Печатать

Акцизний напрямок роботи ДПС залишається найкорумпованішим, - нардеп

При наданні ліцензій на виробництво, оптовий та роздрібний продаж підакцизних товарів, здійсненні контролю за повнотою обсягів постачання таких товарів платники податків постійно стикаються зі штучними перепонами, за уникнення яких податківці вимагають хабарі (про це зазначало і НАЗК у своєму дослідженні).

Але дійшло вже до абсурду.

Отримала звернення виробника спирту з Житомирської області, який уже протягом 6 місяців очікує представника ДПС, який повинен накласти пломби на спиртові лічильники (а без їх пломбування діяльність заборонена).

Отримують постійні відписки від податкової – всі зайняті, а законодавство не передбачає чітких строків для пломбування. Чекайте.

Як наслідок – підприємство у простої, персонал (96 працівників) без роботи, накопичуються борги.

Податкова у ручному режимі знищує чергове підприємство на догоду конкурентів або в очікувані корупційної винагороди.

По материалам Ніна Южаніна, народний депутат

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Олена
29.03.24 12:41

Я б сказала - вся робота ДПС НАЙКОРУМПОВАНІША ! Блокування податкових -така корупція, що можна їм жити і не тужити до пенсії..

Ответить
  • Шурик
30.03.24 02:13

Олена,
Депутатство самое найкорупционейшее.
ДПС только на втором месте.
Акциз на 20-х местах, но это было специально создано для корупции двумя первыми найкорупционными, чтобы на него валить свои грехи.

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям