Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


24.05.24
2876 5 Печатать

У Міненерго готують рішення про «посильний тариф» на електрику для населення

Міністерство енергетики зараз продовжує розрахунки щодо тарифів на електроенергію для населення, остаточного рішення ще немає.

Про це заявив заступник міністра енергетики Микола Колісник в ефірі телемарафону "Єдині новини", передає Укрінформ.

"Здійснюються розрахунки щодо умов спеціальних обов'язків на різних цінах. Але вони ґрунтуються, перш за все, на тому, що для населення це мають бути посильні тарифи", - сказав Колісник.

Він зазначив, що незначне підвищення тарифів на світло для населення минулого року дозволило енергетикам відновити 3 ГВт потужності електростанцій.

"Остаточного рішення щодо конкретної ціни немає", - уточнив заступник міністра.

За його словами, міністерство також активно працює над залученням фінансування від міжнародних партнерів для проведення ремонтів на генерації.

Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Юлия
24.05.24 08:22

"перш за все, на тому, що для населення це мають бути посильні тарифи" - що будете знижати?😭

Ответить
  • Лилия
24.05.24 08:55

посильні тарифи - це як? для суддів і депутатів -одні, для пенсіонерів - інші..  Але й тут питання, собівартість 500, посильний тариф 100. А різниця за чий рахунок?

Ответить
  • Наталия
24.05.24 09:47

Так гроші ж на відновлення дає Захід. Чи то комусь персонально?

Ответить
  • Тетяна
24.05.24 11:30

"незначне підвищення тарифів на світло для населення минулого року дозволило енергетикам відновити 3 ГВт потужності електростанцій" - це брехня і популізм,  Тому що було і відбувається постійне ЗНАЧНЕ підвищення тарифів для юр.осіб. Як сніжний ком, за місяць Київенерго нам вже 3 рази збільшувало тариф, не встигаємо оплачувати, при чому наперед. Куди дивиться антимонопольний комітет?! Всім похер, додушемо бізнес, він же якось працює, значить можна ще!!! А на наші листи - ЧОМУ і як так  - шикарні відповіді - ну, тому що був тариф 4,7, а зараз 5,3, був 5,3 а зараз 6,7 і т.д.

Ответить
  • Юлія
27.05.24 10:41

Хотите сказать, что после восстановления разрушенных мощностей тарифы вернут на довоенный уровень? Что-то сомневаюсь

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям