Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


01.02.12
1198 1 Печатать

Новые счета для зачисления поступлений в бюджет Тернопольской области

   На виконання наказу Державної казначейської служби України від 26.01.2012 №29 «Про відкриття рахунків та внесення змін до аналітичних параметрів рахунків з обліку надходжень до державного та місцевих бюджетів» відкриті нові рахунки з обліку надходжень до державного та місцевих бюджетів. 04.02.2012р. буде перенесено залишки коштів з рахунків, що закриваються, на відкриті рахунки з обліку надходжень до державного та місцевих бюджетів, проведено коригування у зв’язку із зміною нормативів розподілу платежів.
   
   Повідомляємо, що датою початку здійснення операцій по виконанню державного та місцевих бюджетів відповідно до вимог Бюджетного кодексу України, Закону України "Про Державний бюджет України на 2012 рік" є 06.02.2012р.
По материалам ДПА в Тернопільській області
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Імпосібл
02.02.12 22:05

Тобто до 6 лютого перераховувати на старі, а з шостого включно на нові?

Ответить
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям