Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


02.04.13
1728 6 Печатать

Телефонные линии с Миндоходов по вопросам уплаты налогов и сборов

   
Телефонна лінія з питань збору на розвиток виноградництва, садівництва і хмелярства та збору у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ для споживачів усіх форм власності!

   
   Міністерство доходів і зборів України 3 квітня 2013 року з 11.00 до 12.00 у редакції газети “Урядовий кур’єр” проведе сеанс „прямої” телефонної лінії на теми: „Збір на розвиток виноградництва, садівництва і хмелярства” та „Збір у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ для споживачів усіх форм власності”. На запитання платників відповідатимуть – заступник начальника відділу справляння акцизного податку та контролю за марками акцизного податку Управління адміністрування акцизного податку та контролю за обігом марок акцизного податку – Фадєєва Олена Валентинівна та головний державний податковий ревізор-інспектор відділу рентних та ресурсних платежів Управління місцевих, ресурсних та неподаткових платежів – Вітенко Олександр Миколайович.
   
   Усі бажаючі можуть поставити свої запитання за номером „прямої” телефонної лінії: (044) 230-06-90.
   
   
   
Телефонна лінія з питань сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки!

   
   Міністерство доходів і зборів України 4 квітня 2013 року з 14.00 до 16.00 у редакції журналу “Вісник податкової служби України” проведе сеанс „прямої” телефонної лінії на тему: „Особливості сплати податку на нерухоме майно фізичними особами”. На запитання платників відповідатиме начальник Управління майнових податків та моніторингу з питань оподаткування фізичних осіб Департаменту оподаткування фізичних осіб ДПС України Тимощук Юрій Михайлович.
   
   Усі бажаючі можуть поставити свої запитання за номером „гарячої” телефонної лінії: (044) 501-06-42.
По материалам ДПС України
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Аноним
02.04.13 22:15

а где телефонная линия по поводу незаконного отказа в регистрации налоговых накладных?

Ответить
  • ***
02.04.13 23:45

бажаючі може й поставлять, а відповіді як завжди розмиті і без конкретизації. Зато галочку поставлять - робота з масами проведена!!! Тху-ууууууууу

Ответить
  • Inkognito
03.04.13 01:57

Iehbr, Вы находитесь на приличном форуме - так ведите себя прилично. Большая часть присутсвующих - девушки и женщины. Бабушки кстати тоже. Выбирайте слова и выражения, иначе попросим админа принять меры. Спасибо за понимание.

Ответить
  • Лина
03.04.13 01:57

Теперь трем налоговикам есть чем заняться в рабочий день, может кто позвонит,,,,

Ответить
  • Ой-ой-ой
03.04.13 02:08

Ну из всего НКУ это самые "востребованные" налоги по поводу вопросов у налогоплательщика. Куда-там НДС и прибыли. Чепуха какая - зачем же по ним телефонные линии. Зароют с первых же секунд. А так все просто. Работа проведена - линия организована.

Ответить
  • арина
03.04.13 06:59

Зачем эти горячие линии тупо цитируют нормы кодекса, я сама могу его прочитать Когда ставишь конкретные вопросы говорят : "Мы не имеем права толковать НКУ"

Ответить
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям