Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


  • Який клас професійного ризику виробництва по КВЕДу 29.32.4?

Який клас професійного ризику виробництва по КВЕДу 29.32.4?

Віднесення підприємств і організацій до відповідного класу професійного ризику виробництва здійснюється робочими органами виконавчої дирекції Фонду згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 13.09.2000 року № 1423 "Про затвердження Порядку визначення страхових тарифів для підприємств, установ та організацій на загальнообов'язкове державне соціальне страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання" (далі - постанова) на підставі відомостей про код галузі економіки та вид діяльності платника за Загальним класифікатором галузей народного господарства України. Такі відомості вказуються страхувальником відповідно до найбільшої питомої ваги в обсязі реалізованої продукції за минулий фінансовий рік у заяві за встановленою формою, що подається для реєстрації до робочого органу виконавчої дирекції Фонду.
Зміна класу професійного ризику виробництва підприємства відповідно до постанови проводиться у разі зміни технології робіт або виду діяльності підприємства.
Віднесення підприємств до іншого, більш високого або низького класу професійного ризику виробництва здійснюється у випадках, передбачених частиною 12 статті 47 Закону.

Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям