Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


21.09.16
6524 1 Печатать

Штрафи за неподання порожньої декларації з ПДВ. Бути чи не бути? | Урок від Бухгалтер911

На «гарячу лінію» журнала «Бухгалтер 911» звернувся платник податків з таким запитанням: «Наше підприємство є платником ПДВ. Протягом півроку ми не здійснювали господарської діяльності (не було постачань товарів, робіт, послуг), відповідно декларації з ПДВ до податкової не подавали. Проте протягом цих періодів на наше підприємство були зареєстровані в ЄРПН «вхідні» податкові накладні (за оренду офісу, комунальні послуги, інше). Тепер податківці нараховують нам штрафні санкції за всі періоди неподання декларацій з ПДВ. Чи правомірні дії контролерів?»


Шановний читачу, вважаємо, що в цій ситуації у вас є підстави «відбитися» від нарахування таких штрафних санкцій. Про це і поговоримо в сьогодньошньому відеоуроці.

Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Учетное Дело
22.09.16 15:19

911, если бы вы текст из ролика еще и в виде текста куда-то выкладывали - очень помогли бы. Облегчили бы жизнь писателям заперечень на такие акты по мотивам ваших видео.

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям