Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


09.09.18
4161 0 Печатать

Внесено зміни до законодавства щодо оформлення документів релігійних організацій

Прийнято Закон "Про внесення змін до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» щодо оформлення документів релігійних організацій" (базовий законопроект від 23.06.2017 р. № 6642).

Законом вдосконалено положення чинного законодавства щодо оформлення документів релігійних організацій.

Зокрема, у Законі «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» у ч. 1 ст. 15 абз. 4 викладено в такій редакції:

«Справжність підписів на рішенні, що подається для державної реєстрації змін до відомостей про громадське об'єднання, релігійну організацію чи благодійну організацію, що містяться в Єдиному державному реєстрі, нотаріально засвідчується лише у разі наявності такої вимоги в установчих документах відповідного громадського об'єднання, релігійної організації чи благодійної організації».

По материалам ВРУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям