Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


12.09.18
17086 120 Печатать

Комітет рекомендує прийняти за основу законопроект щодо встановлення ставки ЄСВ залежно від розміру зарплати

Законопроектом №8322 пропонується внести зміни до Закону «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» з метою збільшення максимальної величину бази нарахування єдиного внеску з п’ятнадцяти до двадцяти п’яти розмірів мінімальної заробітної плати, а також встановлення регресивної шкали єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у разі, якщо база нарахування єдиного внеску перевищує максимальну величину бази нарахування єдиного внеску, встановлену цим Законом.

Члени Комітету зазначили, що за висновком Міністерства фінансів, реалізація законопроекту у частині запровадження регресивної шкали нарахування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на базу, що перевищує максимальну її величину, призведе до втрат доходів місцевих бюджетів.

На думку народних депутатів, положення законопроекту потребують додаткового уточнення та редакційного опрацювання з урахуванням вимог нормопроектувальної техніки.

Водночас, за результатами обговорення законопроекту Комітет прийняв рішення рекомендувати Верховній Раді прийняти його за основу.

Більш детально про законопроект № 8322 за посиланням

 

По материалам ВРУ

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Админ
12.09.18 18:37

Уважаемые посетители! 
Ваша дискуссия к шкале по ЕСВ никакого отношения не имеет. 

Ответить
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям