Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


02.04.20
5769 2 Печатать

Щоб отримати КЕП від ІДД ДПС необхідно попередньо записатися

З метою забезпечення надання кваліфікованих електронних довірчих послуг (далі – ЕДП) на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню коронавірусу COVID-19 на території України та дотримання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» кваліфікований надавач електронних довірчих послуг Інформаційно-довідковий департамент ДПС (далі – Надавач) повідомляє, що надання ЕДП здійснюватиметься лише за попереднім записом до відповідного відокремленого пункту реєстрації (далі – ВПР).

Для отримання ЕДП користувачу необхідно:

• завантажити програмне забезпечення «ІІТ Користувач ЦСК-1» та згенерувати ключі відповідно до Відеоінструкції з самостійної генерації ключів або здійснити генерацію безпосередньо у ВПР;

• за наявності можливості надіслати на електронну поштову скриньку відповідного ВПР запити на формування кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів та скан-копії або фотокопії документів (крім документів які містять персональні дані користувачів) необхідних для отримання ЕДП (Перелік необхідних документів для різних категорій осіб) для попередньої перевірки;

• здійснити попередній запис до відповідного ВПР засобами телефонного зв’язку (режим роботи ВПР та засоби зв’язку опубліковані на офіційному інформаційному ресурсі Надавача у розділі Контаки. Додаткову консультацію щодо отримання ЕДП користувачі зможуть отримати за допомогою засобів телефонного зв’язку відповідного ВПР);

• прийти у відповідний ВПР на зазначений час з оригіналами документів для ідентифікації користувача та передачі необхідних для реєстрації документів (ВПР не надає послуги з копіювання, друку та заповнення реєстраційних карток, бланків та інших документів, а також не здійснює продаж або безоплатне надання захищених носіїв особистих ключів).

Звертаємо Вашу увагу, що отримати ЕДП зможуть тільки ті користувачі, у яких наявні засоби особистого захисту від респіраторних захворювань.

По материалам ІДД ДПС

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Полюс
02.04.20 16:25

Ответить
  • Экватор
02.04.20 17:31

Полюс, 

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям