Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


03.06.20
10541 0 Печатать

Заповнення коригуючої довідки про розпорядника акцизного складу пального, акцизні склади пального, розташовані на них резервуари пального, витратоміри та рівнеміри

Які таблиці коригуючої довідки про розпорядника акцизного складу пального, акцизні склади пального, розташовані на них резервуари пального, витратоміри та рівнеміри обов’язково повинні бути заповнені, та яким чином, у разі проведення таким розпорядником повірки, калібрування, технічного обслуговування тощо витратоміра чи рівнеміра?

Заповнення таблиць коригуючої довідки про розпорядника акцизного складу пального, акцизні склади пального, розташовані на них резервуари пального, витратоміри та рівнеміри (далі – Довідка 1) відбувається в залежності від того, яка подія відбувається щодо рівнеміра або витратоміра.

У разі встановлення рівнеміра на резервуар/вилучення/опломбування/технічного обслуговування/повірки/калібрування рівнеміра розпорядником акцизного складу заповнюється Таблиця 1 «Інформація щодо розташованих на акцизному складі пального стаціонарних резервуарів та установлених на них рівнемірів» та Таблиця 4 «Інформація щодо проведених робіт/послуг із заміни, опломбування, технічного обслуговування, ремонту, повірки, калібрування резервуарів, витратомірів та рівнемірів» (далі – Таблиця 4) коригуючої Довідки 1.

У випадку введення в експлуатацію витратоміра/виведення з експлуатації/опломбування/технічного обслуговування витратоміра/ремонту/повірки розпорядником акцизного складу заповнюється Таблиця 2 «Інформація щодо витратомірів, установлених на акцизному складі пального на місцях відпуску пального наливом з акцизного складу» та Таблиця 4 коригуючої Довідки 1.

Для надання інформації щодо проведення повірки, калібрування, технічного обслуговування тощо витратоміра чи рівнеміра розпорядником акцизного складу у вибраній таблиці коригуючої Довідки 1 у новому рядку в колонці «Тип дії» зазначається тип дії «1» (додання нової інформації) та заповнюються всі поля доданого рядка. Такому рядку присвоюється новий черговий порядковий номер.

Якщо інформація вноситься в одну таблицю Довідки 1 заповнюється лише така таблиця. У клітинках таблиць коригуючої Довідки 1, що не заповнюються, нулі, прочерки та інші знаки чи символи не проставляються.

По материалам Категорія 114.11.02 «ЗІР»

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям