Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


07.10.21
4594 0 Печатать

Роботодавці та представники бізнесу б’ють на сполох через законопроект № 5600

Представники бізнесу б’ють на сполох через законопроект № 5600. Кажуть, у разі запровадження у поточному вигляді, запропоновані документом новели здатні спричинити відтік інвестицій, згортання роботи прозорих компаній, збільшення недовіри з боку міжнародних партнерів та, як наслідок, скорочення податкових надходжень у перспективі.

Бізнес виступає проти наміру порушити принцип стабільності податкового законодавства України – внести зміни до законопроекту всупереч ПКУ, не витримавши шестимісячного терміну до початку нового бюджетного періоду та без належного обговорення.

Економіка країни, це, насамперед, реальний сектор, який і так потерпає від надмірного фіскального навантаження.

«У законопроекті немає тих позицій, які б сприяли зростанню економіки. Там немає тих позицій, які б давали відповіді на питання, як країна має ставати конкурентною. Там є ті позиції, які дають додаткові важелі впливу податкової. Там є ті позиції, як створюють додатковий тиск на бізнес. Є ті позиції, які можуть вбити галузі економіки», - каже Голова Ради ФРУ Дмитро Олійник".

По материалам Федерація роботодавців України

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям