Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


08.12.21
3960 1 Печатать

Не отримали "карантинні" 8000 грн через помилку у заяві? Виправити можна до 15 грудня

Постановою Уряду від 06.12.2021 р. № 1267 надано можливість застрахованим особам, які зверталися щодо оформлення допомоги у квітні-травні поточного року у зв’язку з запровадженням в окремих регіонах «червоного» рівня карантинних обмежень, але не змогли отримати допомогу застрахованим особам через неправильно зазначені банківські реквізити, повторно звернутися через Портал Дія для її отримання.

Інформація про необхідність подання повідомлення про уточнення реквізитів банківського рахунка для виплати допомоги надійде застрахованим особам від Мінцифри засобами Порталу Дія, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія) (далі – Портал Дія).

Застраховані особи після надходження відповідного повідомлення для отримання допомоги у розмірі 8000 гривень зможуть до 15 грудня 2021 року включно сформувати та подати повідомлення засобами Порталу Дія із зазначенням правильних реквізитів банківського рахунка для виплати 8000 гривень.

Перерахування допомоги буде проводитись АТ „Ощадбанк” на банківський рахунок (за стандартом IBAN) у банку, в якому відкрито рахунок, зазначений у повідомленні.

По материалам Мінсоцполітики

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • Тетяна
08.12.21 17:03

У нас сотрудница не получила из-за того что была ошибка в коде ИНН (вместо 3 внесли 8). Звонили, писали, ошибку исправили, но сказали, что сроки подачи прошли.... кто не успел тот опоздал. Ну, будет пробовать третий раз!

Ответить
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям