Сайт для бухгалтеров №1 в Украине

Получайте
новости почтой!


04.02.16
2365 1 Печатать

ДФСУ пропонує ознайомитися із проектом Порядку ведення Єдиного реєстру акцизних накладних

   
Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України
   «Про затвердження Порядку ведення Єдиного реєстру акцизних накладних»

   
   Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку ведення Єдиного реєстру податкових накладних»» (далі – проект постанови) розроблено Державною фіскальною службою з метою виконання вимог статей 231, 232 Податкового кодексу України, якими передбачено, що всі акцизні накладні та розрахунки коригування до акцизної накладної підлягають обов’язковій реєстрації в Єдиному реєстрі акцизних накладних з дотриманням вимог щодо наявності обсягу пального, обчисленого відповідно до пункту 232.3 статті 232 Податкового кодексу України.
   
   З цією метою проектом постанови передбачається визначення механізму реєстрації акцизних накладних та розрахунків коригування до акцизної накладної в Єдиному реєстрі акцизних накладних.
   
   Єдиним можливим механізмом досягнення цілей державного регулювання є прийняття відповідного акта Кабінету Міністрів України, що є найбільш ефективним способом забезпечення правильного застосування чинного законодавства з питань ведення Єдиного реєстру акцизних накладних в умовах дії системи електронного адміністрування реалізації пального.
   
   Зауваження та пропозиції від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом одного місяця від дати оприлюднення проекту постанови на адресу розробника: поштову – 04655, МПС, м. Київ-53, Львівська площа, буд. 8, Державна фіскальна служба України, Департамент реєстрації платників та електронних сервісів; електронну – a.plysenko@sfs.gov.ua.
   
   Додаткові матеріали:
   
    Проект постанови КМУ (Завантажити)
   
    ПОРЯДОК ведення Єдиного реєстру акцизних накладних (Завантажити)
   
   Аналіз впливу регуляторного акта до проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження порядку ведення Єдиного реєстру акцизних накладних» (Завантажити)
   
   ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА до проекту постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання електронного адміністрування реалізації пального» (Завантажити)
   
   
По материалам ДФСУ
Рубрика:

Бухгалтер 911 подчеркивает: содержание авторских материалов может не совпадать с политикой и точкой зрения редакции. Среди авторов материалов, которые публикуются, есть не только представители редакционной команды.

Информация, представленная в конкретной публикации, отражает позицию автора. Редакция не вмешивается в авторские материалы, не редактирует тексты и, следовательно, не несет ответственности за их содержание.

Комментарии
  • злой бух
04.02.16 08:31

У них все так просто на бумаге! Подумаешь, перевести литры в 15 градусов, а то что это человеческие ресурсы... считай дополнительный учет! А для АЗС так и не понятно, акцизная накладная содержит "кг", принимать будем по факту одно, а отпускать в литрах приравненных к 15 градусов - вот уже и разница???

Ответить
Комментирование новости отключено
Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше
Для того, чтоб распечатать текст необходимо оформить подписку
copy-print__image
Данная функция доступна только
авторизованным пользователям